Make your own free website on Tripod.com
TOP
CFABH-ORBUSvzw

Nederlands

English - Engleski - L'Anglais

French - Francuski - Français

Bosnian -Bosanski - Bosniaque

Hotel ADA+S - Bihac - Bosnia-Herzegovina Hotel ADA+SWelkom bij hotel ADA+S


Eigenschappen:
Hotel ADA+S is gebouwd in een nieuwe, heel comfortabele stijl met een comfort die men slechts bij betere Europese klasse hotels kan vinden. Aan de hygiëne van de kamers, appartement, eetkamer, gangen, receptie, toiletten, etc ... kan de hoge kwaliteit worden afgelezen. Aan de receptie worden de gasten verwelkomd door sympathieke hostesses met vele charme en warmte. Ze geven u een apart welkomstgevoel zodat het lijkt alsof u er al eerder bent geweest en zij brengen u in huiselijke sferen. De koffiebar biedt u allerlei soorten dranken en de bediening is op hoog niveau want hier komen beroemde gasten en vrienden vanuit binnen- en buitenland.


Accommodatie

Kamer: Alle kamers zijn zeer smaakvol ingericht; naast de kledingkasten en comfortabele bedden heeft elke kamer een badkamer, een telefoon en een TV met satellietontvangst, intern videokanaal met non-stop speelfilms en niet te vergeten een koelkast met verse dranken.

(klik op de foto voor groot beeld) (klik op de foto voor groot beeld)


Appartement:
De luxe is gerelateerd aan het niveau van bovengenoemde hotelkamers, de luxe meubels wijzen erop dat dit hotel ook gasten kan ontvangen uit de jetset. Ons hotel biedt ook verblijfsmogelijkheden voor grote families met het comfort van onze appartementen. Het is ook zeer aan te bevelen aan pas getrouwde jonge koppels voor de eerste huwelijksnacht. Dit zal levenslang in hun herinnering bijblijven want door deze ervaring zullen zij rechtstreeks positieve energie krijgen vanuit dit centrum van het universum.

(klik op de foto voor groot beeld)


Voeding:
Good FoodHet hotel biedt overnachting met rijkelijk ontbijt; op verzoek kunnen gasten de bekende Bosnische specialiteiten van onze buurrestaurants krijgen.. In ons hotel geldt de gouden gastronomische regel "De gast is koning": wat hij of zij wenst: Wij bedienen hem of haar of verwijzen naar de plaats waar men het wenst. In Bihac is er een groot aantal restaurants, daardoor heeft de gast een uitgebreide keuzemogelijkheid. Wij zullen onze gasten alleen het allerbeste aanbieden. 


Medische hulp:


Slechts 50 m verder is er een dokter en een eerste hulppost aanwezig, hetgeen onze locatie uitermate geschikt maakt voor mensen met medische indicaties. In de stad bevinden zich ook een regionaal ziekenhuis, polikliniek, apotheken en andere medische instituten. In onze regio "Unsko-Sanski kanton" is de minister voor gezondheid tevens een bekende specialist: Dr. Primarius M. Kasumovic geniet hoog aanzien in binnen- en buitenland. Hierdoor kunnen onze gasten goede gezondheidscontrole en betere preventieve bescherming voor hun welzijn verwachten
Attracties en excursies:
Elke dag is hier iets nieuws: Bihac is een stad vol leven. Attracties worden georganiseerd door plaatselijke verenigingen zoals "Paraclub Bihac", "Unski Smaragdi", "Zene sa Une" (vrouwen van Una), "Kajaski Klub" (kajakclub), "Club Ribolovaca" (vissersclub) en door veel andere clubs en verenigingen uit de omgeving.
Excursies zijn te boeken naar: Ostrozac, Sokolac, Ripac, Kulen Vakuf, Martin Brod, Bos. Otoka en ook naar andere oorden. De natuurvrienden kunnen excursies maken naar de Grmec en de Pljesevica. Dit gebied wordt "groene apotheek" of "tuin van het paradijs" genoemd door de vele heelkundige planten, wilde bloemen en de zuivere zuurstofrijke lucht. De Pounje, een gebied langs de rivier Una, biedt elke keer iets nieuws.
Wonderschoon is de omgeving en het uitzicht.
Het beste devies is: "Kom ons bezoeken en overtuig uzelf van de wonderlijke schoonheid van de natuur en rijkdommen van de Pounje". Hotel ADA+S heet U van harte welkom

Tot ziens, maar de volgende keer in het hotel ADA+S in Bihac (BiH)Informatie

 
© Copyright by Cavkic ®
Page Construction:12.09.1999 - Last Modified: 27.10.2008